dilluns, 12 de març del 2007

Cronica de l'assemblea de l'agrupació local del PSC

El passat dia 8 de març es va celebrar l'assemblea de l'agrupació. Per començar, s'ha fet menció de que es celebrava el dia internacional de les DONES i com no ha fet menció especial a la tasca de les dones socialistes en el dia a dia.

El primer punt, com ja comença a ser un clàssic, ha estat actualitat política. Ja sabeu tots que a la nostra agrupació aquí tenim informació de primaríssima mà, la Carme Figueras ens ha posat al dia entorn a les polítiques que està fent el nostre govern a l’estat, el nostre govern a la Generalitat i el nostre president, el José Montilla, que avui feia la seva conferencia entorn als primers 100 dies de govern. Ens ha parlat de l’enorme enrenou que com sempre té com a protagonista el PP i les seves NO formes de fer política, i també ens ha recordat que ahir el Senat va aprovar la llei d’igualtat, i per tant, en un dia com avui, veiem que la nostra forma de fer política i la defensa dels drets de les dones, liderada pels socialistes, porta un bon camí i aviat serà una gran realitat.

En Xavi Paz, ens ha fet també un resum de l’actualitat política a la vila. Ens ha recordat els temes que tant lentament i ha vegades ni això, marquen l’agenda de Molins. El famós pla de mobilitat, que no acaba d’aparèixer en escena mai, l’aprovació, per fi, del pla de participació ( on d’una vegada es regula en quins paràmetres podrem participar), en fi ...

Situats en la política municipal, el Miguel Zaragoza, primer secretari ha obert un punt molt més intern, però amb una gran càrrega d’energia: la inclusió, per unanimitat expressada per l’assemblea, a la executiva local dels companys Cesc Castellana i Joan Barrios.

Al Cesc, el coneixeu tots, uns dels nostres regidors en les dues últimes legislatura, l’impulsor de la reforma del mercat municipal. Bé, ell treballava per la integració dels paradistes en el projecte, i des del convenciment de mantenir allò emblemàtic que tots el mercats municipals representen pels pobles i pels seus ciutadans, no tenim gaire clar, que aquesta ànima sigui la que ha guiat la remodelació definitiva. I en Joan Barrios, primer secretari de l’agrupació durant molts anys, i fidel representant del que els socialistes som a la vila: un molinenc dedicat i implicat amb el seu entorn i les persones que el gaudeixen.

Estareu d’acord amb nosaltres que aquestes dues entrades a l’executiva multipliquen exponencialment les nostres ganes de donar un tomb a la forma de fer a la vila, i a l’ajuntament i aporten un gran impuls a l’executiva. La seva experiència acaba d’arrodonir i consolidar les nostres energies, les energies amb que enfrontarem, juntament amb el Xavi Paz, els nous reptes que ens esperen. El PSC de Molins de Rei, totes les persones que l’envolten i al cap davant el Xavi Paz, representem una nova manera de fer!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

vosaltres si creieu en les dones de veritat, no com altres que molt emplenar-se la boca i a l'hora de la veritat totes les urbanes marxen per què no poden conciliar la vida familiar. quina barra tenen els eco-independentistes