dimecres, 21 de març del 2007

La web municipal

Segurament que tothom sap, que l’Ajuntament de Molins va posar en marxa la seva nova web.... ja era hora!!! Fa temps que “s’omplen la boca” del discurs de les noves tecnologies i l’apropament a la gent, bla bla bla, i ara, a poquet de les eleccions per fi tenim un mitjà de comunicació digne. Ara pot ser cal parlar de l‘ús que en fem d’aquest mitjà.

Més d’un cop, els regidors del PSC en havíem queixat de la manca d’informació dels actes que per agenda es programen a la vila, no sortien a la web i no teníem forma d’assabentar-nos si nos ens ho deien personalment o bé els propis organitzadors o algun veí de Molins que estigués al cas. Dons bé, ara funciona quasi perfecte, felicitats!! però a mitges.

Ja per les activitats que es van celebrar pel dia internacional de la Dona, ens vem donar compte que l’únic acte que s’oferia a la vila a la tarda-vespre, un sopar tetúlia ( moment en que les dones treballadores haguéssim pogut anar a celebrar-ho), era un acte organitzat per Iniciativa, no per l’Ajuntament, i SI, ho van publicar a l’agenda de la web municipal i també al fulletó informatiu que l’Ajuntament va editar.... com a mínim lleig, ja que si això es feia, pot ser la resta de partits polítics, també haguéssim pogut aprofitar la propaganda feta pel l’Ajuntament per publicar els nostres actes, oi??, però això, passa desapercebut, si fos una vegada, però a l’agenda que he rebut avui... ah!! sorpresa, s’anuncia un acte polític de AM Esquerra.
En fi... jo els vull dir que el PSC presenta el seu candidat a l'alcaldia de la Vila, al Xavi Paz, el proper diumenge 25 de març a les 12 del migdia al Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei, amb l’assistència de Carmen Chacón. Estaríem encantats que ho publiquin a l’agenda de la web, però també els diré que nosaltres tenim web del candidat pròpia i mitjans de comunicació de partit que son els que s’han de fer servir per anunciar aquest tipus d’acte, no a la web del municipi amb els diners de tothom, no creuen???

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Tranquil·la Pilar. Segurament no t'has fixat en algun moment algun acte anunciat vostre a la agenda municipal, pq jo sempre els he vist. Tots, tots els actes que feu durant l'any.
No tens raó amb el que dius.

Salut!

Anònim ha dit...

Ni IC ni ERC tenen ética política ni cívica. Qué lleig això d'utilitzar els mitjans de comunicació públics a costa dels recursos dels ciutadanans per fer-se propaganda electoralista.

Anònim ha dit...

Hola de nou.
Si realment es molt trist, sobretot on maneu. La propaganda dins dels mitjans municipals és penosa. Per tant no si val criticar per criticar.

Anònim ha dit...

Hola Joan.
Pots dir el que vulguis, i tens sort que t'ho publiquin, pero tu saps, igual que tot Molins que els socialistes NO FAN ÚS DE LA PROPARGANDA MUNICIPAL PER ANUNCIAR ELS SEUS ACTES!