dilluns, 26 de març del 2007

Cap de setmana ple d’emocions

El diumenge vem viure a Molins de Rei una matí de moltes emocions juntes. Al les 12 del matí, al Foment Cultural i Artístic de la Vila els socialistes presentàvem al Xavi Paz. Hi ha qui pot pensar que es casualitat, o simplement renovació, però no, el Xavi és la persona que ha recollit de la ma de la Carme Figueras un gran repte, i que s’ha guanyat amb la seva feina, amb la seva constància, la seva il•lusió, i el seu lideratge el suport de tots els que compartim el valors socialistes: ELL ELS REPRESENTA. Practica la política de proximitat, és amic dels seus, i proper dels que l’envolten. L’honestedat el precedeix i creu per sobre de tot, allò que diu i fa.

L’acte de presentació va ser un èxit, ja ho llegireu arreu de les publicacions dels blogs, ho heu sentit per la ràdio i alguns, els que no veu poder assistir, de ben segur que us ho explicaran, però per qui vulgui compartir un trosset, aquí teniu el link del vídeo, val la pena.

A mitja tarda, també del diumenge, l’executiva va aprovar per unanimitat la proposta de la resta de l’equip que el Xavi ha format ... ja veureu, l’hem qualificat com la millor candidatura possible, i podreu comprovar que és cert.


Aquesta tarda de dilluns podem donar per finalitzat el cap de setmana d’emocions, quan el Xavi Paz, i el primer secretari de l’agrupació, Miguel Zaragoza, han pogut presentar la candidatura a l’assemblea, i aprovar-la per unanimitat. La candidatura la formen molinencs i molinenques que faran del la vila els millor dels seus projectes, un projecte col•lectiu del que molts de vosaltres us sentireu representats i representades, per cert, a la web s’anuncien els espais on esteu tots i totes convidats a enRaonar amb el Xavi no perdeu l’oportunitat.

En fi, això és un principi, i estarem tots per veure com acaba.

Fins aviat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

És un principi... sí...
Les emocions no es queden només en un cap de setmana, i espero que restin molt de temps, mentre el projecte segueixi endevant i poguem asolir l'objectou que ens proposem tots!!
Pili... mis toses de esta tarde no son tantas como mis gracias, mis cariños y mis energías!!!