dimarts, 3 d’abril del 2007

Llei d'igualtat i pacte del temps

El passat mes de març ha estat especialment alliçonador pel que fa al PSC: el 22 de març es va aprovar la llei d’igualtat i el 31 s’aprova al consell nacional el pacte del temps.

Encara hi ha qui pensa que aplicar mesures de discriminació positiva no té sentit, però com diu una amiga al seu blog referint-se a la societat en general : L’èxit de la nostre tasca serà el dia que no faci falta tenir mecanismes per garantir una societat sense cap tipus de discriminació.

Felicitats a tots i totes les que pensem que la llei d’igualtat afavorirà que les relacions entre homes i dones siguin d’igualtat plena i real, costi el que costi, per sobre dels que creuen que perden i a més, millorarà la humanitat de les persones establint l’equitat en les nostres accions.
No per ser un home, ni per ser una dona se és més que ningú, els èxits han de ser fruit del treball individual en pro de lo col·lectiu, donar i no esperar rebre... un clàssic, oi??

1 comentari:

Carme Sànchez Martín ha dit...

Hola Pilar! Espero que totes dues iniciatives siguin un èxit, tot i que és difícil. Llegeix l'entrada al meu blog del dissabte sobre l'us de l'ordinador: más de lo mismo!!!! Espero que mica en mica aconseguim la igualtat entre dones i homes. Un petó!