dimecres, 24 de gener del 2007

UN DETALL!!

Avui he donat una volta caminant per Molins. M’he dedicat a contemplar una estona el “mobiliari” que s’està instal·lant per la Fira de la Candelera. Be, com sempre, ens hem de carregar una mica de paciència per l’enrenou que significa el muntatge de tot plegat... tot sigui per una bona fira, oi??

Però la sorpresa ha estat caminant pel carrer Major, a l’alçada de la farmàcia, a la vorera contrària, a prop de la plaça de la Vila, quan he vist això:

un dels nous “estendards” que serviran per anunciar-nos els diferents recons de la fira.... la foto pot ser no fa crèdit del DETALL, però us recordo, que és un tros de vorera molt i molt estret, on els cotxets dels nens petits tenen molts problemes per passar amb normalitat, ES QUE NO HI HAVIA CAP ALTRE INDRET MILLOR??? Segurament és un lloc per on les persones en els moments de la fira no hi podran passar, el tràfic viari està tancat i anem pel mig del carrer, però i els dies que falten per la fira??? En fi... tot un detall que segurament el que ho ha dissenyat, si no té cotxet que portar no hi ha pensat... pot ser lo de integrar “la mirada de dona” als detalls de la vila ens podria funcionar, oi??

Segurament algú hi troba coses curioses, igual que jo, us animo a que me les expliqueu...

Per cert, i ja que ESTEM EN AMBIENT: BONA FIRA A TOTS I TOTES!!!
fins la propera!!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

pot ser que aquesta mateixa "mirada de dona" , sigui la que no t'ha deixat veure que la senyalització, es pot llevar sense problema, i deixar-la igual que abans ? .....per cert molt bonic el blog

Anònim ha dit...

per cert, la mirada de dona de la Pilar Guzman és del tot correcta. Segurament i així ha estat el "pal" s'ha tret, pero va estar dos setmanes MOLESTANT!!!!

Anònim ha dit...

Vinga va ¡¡¡, sense exagerar la Fira va acabar el dia 4 i el dia 15 ja feia molt temps que el "pal" no hi era¡¡¡. De la Fira puc assegurar-te que hi ha coses que molesten molt més que aquest "pal", gent incivica aparcant damunt de qualsevol jardí, plaça, o parc per exemple, o és que en aquests dies no hi ha nens que puguin anar als parc a jugar ?. Vas veure com estava la Rambla de la Granja de cotxes?..........Salutacions