dimarts, 9 de gener del 2007

Tornem a la feina!

Hola a tohom.
Acabades les festes de Nadal, la bogeria dels grans menjars i la compra massiva de regals, tot torna a la normalitat.

Cadascú de nosaltres a les nostres feines, els nens a les escoles i com algú diria els polítics a treballar. El president Montilla compleix amb els seus compromisos i una vegada més ho estem comprovant: l’estatut ja té calendari.

I a la nostra vila què? Dons esperem, com tothom, el mateix de sempre, que l’ajuntament es posi a treballar: que netegi, que es donin una volta per la vila, i comprovin com estan els punts de recollida d’escombreries ( tots els regals porten caixes enormes de cartó que ara encara s’apilen als voltants dels containers) i ara que més que mai els nens juguen als parcs amb les bicis i els patins o patinets que els Reis Mags d’orient els han portat, necessiten que estiguin millor que mai ( gran repte, oi??)

En fi, no vull acabar aquestes primeres paraules sense donar-li la benvinguda una altre cop a la blogosfera socialista a la Carme Figueras, que després de sis mesos i mig intensos de feina ben feta a la conselleria de Benestar i Família, torna a explicar-nos les seves impressions al seu blog. Us convido a llegir-lo, així com els altres blogs socialistes que últimament hem començat. Els socialistes no hem deixat mai de fer feina!!!

Que l’any que comença ens porti molt bones experiències a tothom!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

A possarnos les piles i a treballar per la Vila, ja que som els que li possem més interés altres estan molt acostomats al poder, toca renovació, toca PSC a Molins.