dilluns, 15 de gener del 2007

PER LA PAU

Hola de nou.

Avui, després de la compareixença d'en Jose Luis Rodriguez Zapatero al congrès, no voldria pasar per alt al meu espai el tema tant important que tenim sobre la taula. Es inexplicable, sembla increible que els del PP adoptin les postures que adoptan i continuin negant per negar sense cap rao. Pensant com i què podria afegir jo a aquest debat he cregut convenient aferir-vos l'article que la Carmen Chacon va publicar el passat dia 13, a la web del PSC sobre la manifestació d'aquest passat dissabte a Madrid:



El PSC se suma a la manifestació de Madrid contra el terrorisme junt amb els que “volen la pau, la llibertat i el final d´ETA”
Chacón denuncia “l´actitud miserable del PP”, que es manifesta contra el Govern de Zapatero quan hi ha esperança de pau i “es queda a casa” quan hi ha víctimes
La vicepresidenta del Congrés i membre de la Comissió Executiva del PSC, Carme Chacón, ha destacat que el PSC ha assistit a la manifestació contra la violència terrorista que s´ha celebrat aquesta tarda a Madrid junt amb els que “volen la pau, la llibertat i el final d´ETA”.Chacón ha afirmat: “Denunciem l´actitud miserable del PP, que opta per la divisió i la confrontació justament quan hi ha més necessitat que mai d´unitat entre els demòcrates”.
La dirigent socialista ha recordat que “en els últims mesos hem vist fins a cinc vegades el PP amb manifestar-se contra el govern de Zapatero quan hi havia esperança de pau i sense víctimes”. En canvi, avui “opten per quedar-se a casa, quan s´ha trencat aquesta esperança i hi ha víctimes”.
“Ningú no entén aquesta actitud electoralista del no pel no, que busca l´erosió del Govern i fins i tot dóna ales a ETA”, ha afegit Carme Chacón, que ha conclòs: “És una actitud que pagaran a les urnes perquè la gent de bé sap on s´ha d´estar avui: manifestant-se a favor de la pau i en solidaritat amb les víctimes” .
Paraules prou contundents les de la Carme , oi??

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Fue vergonzoso el espectaculo que dio el PP, tratando de sacar tajada de un tema tan delicado como el terrorismo, donde se mercadea con las víctimas llegando ha extremos de bajeza moral aberrantes, si esto me lo cuentan hace unos años no me lo creo.
Zapatero estuvo correcto, humano, reconociendo errores, algo desconocido hasta la fecha, en los dirigentes democráticos.
Que suerte que tengamos a Zapatero como presidente, solamente pensar que hubiera sido el otro me salen sarpullidos.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.