dimarts, 24 d’abril del 2007

El tercer llibre de l'Escola Xavier Soto



El passat dia 23 d’abril, Sant Jordi, l’escola Xavier Soto va presentar el seu tercer llibre, en el marc de la Col·lecció Formació que va iniciar ara fa un any en col·laboració amb Fundació Rafael Campalans. Els que hem coneixeu ja sabeu que l’escola ha estat i és gran part de la meva activitat política i una de les meves passions: la formació.

Ara ja fa molts anys em vaig iniciar en aquesta activitat al capdavant de l’escola de formació del baix Llobregat, amb el Xavi Marin. He estat impulsora de l’escola del Baix, on vem estar colze a colze la Carme Chacon, l’Ester Prior, el Pepe Izquierdo i jo mateixa; fundadora de l’escola del PSC sota el comandament de Josep Borrell, i ara amb l’impuls i la creença d’en Josep M Sala, he estat gerent de programes i actualment soc la presidenta del consell pedagògic ( per cert apunt de néixer com a òrgan en funcionament actiu), tot això a apart de ser formadora en els meus moments lliures i tenir el gran plaer de voltar pel territori i per un mon d’agrupacions de les 4 províncies catalanes, realitzant formació: l'aportació al món socialista més gratificant i enriquidora que he pogut tenir i tinc en l’actualitat.

Tota la nostra vivència, la meva i la de tots i totes les implicades en el món de la formació ara es veuen reconegudes en la col·lecció de llibres que estem realitzant i dels que m'en sento especialment orgullosa per que he participat en la redacció de dos, de les tres edicions, a part de ser la coordinadora de la col·lecció.

Us animo a conèixer la col·lecció i a fer-li una ullada a l’escola i a la formació de gran qualitat que oferim!!!

7 comentaris:

maneldelavega ha dit...

Felicitats, no pares de treballar.

Petons,

Manel

maneldelavega ha dit...

Felicitats, no pares de treballar.

Petons,

Manel

garmir ha dit...

Hola:
L´escola dels capitans del PSC, els municipis , la gran força del PSC, alguns diuen qué es un lobby de poder bé ara ja tenen el president que volien, al senyor Montilla.
Felicitats per la teva feina, desde el respecte d´ un altra ideologia.

Anònim ha dit...

Jo he tingut la oportunitat de comprovar la formació que doneu a l'escola i us dic que és de molta qualitat, endavant Pilar, no us atureu, ja que ajudeu a molta gent.
Una abraçada.

Administrador ha dit...

Felicitats i que el quart arribi aviat ;-))

Rosa Jovani ha dit...

Hola Pilar,
Jo he assistit a bastants classes en la Escola Xavier Soto durant aquest últim curs. Vaig començar a l'octubre del 2007 i he fet diversos cursos molt i molt interessants. He de felicitar-te per la qualitat dels cursos així com dels companys que els imparteixen. Els cursos de oratoria són magnífics. Ara s'ha format "el Club de la Oratoria" i la veritat és que és una gran idea. Et dono les gràcies per l'esforç que tots habeu fet i he de dir que el resultat que heu obtingut d
es magnífic.
Una salutació

Rosa Jovani ha dit...

GHola Pilar,
Jo he estat assistint a bastants classes en la Escola Xavier Soto durant aquest últim curs.
Vaig començar a l'octubre del 2007 i he fet diversos cursos molt i molt interessants.
He de felicitar-te per la qualitat dels cursos així com dels companys que els imparteixen.
Els cursos de oratoria són magnífics. Ara s'ha format "el Club de la Oratoria" i la veritat és que és una gran idea.
Et dono les gràcies per l'esforç que tots feu i dirta que el resultat que heu obtingut és magnífic.
Una salutació