dilluns, 29 de gener del 2007

XAVI PAZ, el CANDIADAT escollit

Molta gent ho esperava ... moltes persones estaven espectants amb el candidat/a a l’alcaldia en les properes eleccions municipals del PSC a Molins de Rei ... moltes “quinielas” internautes ... dons bé, tot arriba i ja el tenim. L’assemblea del PSC per unanimitat ha recolzat la proposta de l’executiva per a ocupar aquesta responsabilitat: En XAVI PAZ!!

El Xavi arriba al PSC de Molins fa 4 anys, com a número 8 a les llistes de les eleccions municipals al passat 2003. Entra a formar part del consistori com a regidor a l’oposició i comença una aventura apassionant ( així ho descriu ell mateix). Es dedica en cos i ànima a treballar per Molins, a aprendre dels altres regidors i amb ells, de la seva pròpia vivència i creix en la seva dedicació dia a dia.

Unes paraules per la Carme Figueras. Tots li devem el mèrit que té haver compartit la seva historia amb cadascun i cadascuna de nosaltres. Ha estat un punt de referència per Molins de Rei i per tots nosaltres, inacabable; ha promès estar amb nosaltres molt i molt més. Ha fet per la vila, estant de Consellera de Benestar i Família al govern de la Generalitat, molt més que molts dels polítics en els que ara podem pensar. Fent servir paraules d’un militant ahir a l’assemblea ha estat i és una POLÍTICA amb majúscules que treballa incansablement per a les persones i ara continua treballant al Parlament de Catalunya com a Diputada per la nostra comarca: Carme: tot un plaer. Avui ha brindat al Xavi Paz la millor de les entrades a la seva nova responsabilitat.

El Xavi ... que us he de dir ... força, ganes, vitalitat, paciència, entrega, passió, credibilitat, novetat, convenciment, lideratge, raó, sentiment, amabilitat, cordialitat, responsabilitat, tenacitat, diàleg, fidelitat, projecte, idees, company ..., i un gran socialista.

Molins sempre ha tingut i ara també té el millor candidat a presidir el consistori i a governar la vila per portar Molins de Rei on es mereix.

En fi, això és el principi d’una gran història ... espero que la compartiu amb nosaltres.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Tenim el millor equip possible, abans amb la Carme i ara amb el Xavi.
Som un equip i anem per totes, Molins es mereix un alcalde com el Xavi, un alcalde de futur, un alcalde honest i un alcalde de Molins.
Sembla que els altres no son fills del poble, que hi farem.

Anònim ha dit...

El millor candidat possible.

Esperem que s'impossi el seny i surti el Xavi, lo millor que li pot passar a la Vila.

Anònim ha dit...

Us desitgem que tingueu molta sort¡